jalkahoidot

Anna jaloillesi ansaittua hyvinvointia, virkistystä ja hemmottelua !

 

Jalkahoidot teen perusteellisen tarkasti, valiten juuri sinun jaloillesi sopivat menetelmät!

 

Siis tarpeen mukaan seuraavista hoitotoimenpiteistä: Jalkakylpy, kovettumien ja karheuksien poisto, kuorinta, kynsinauhojen hoito, känsien poisto, kynsien leikkaus+viilaus, kynsien ohennus poralla, syylähoidon aloitus, raspaus, rasvaus, hieronta, lakkaus.

 

Perusjalkahoito 60-75 min.  55 €

 

Vaativat jalat – hoito 1,5 h     65 €
Jaloille, joissa on paljon hoitamista!
Pidempi aika kannattaa ottaa, jos jaloissa on paljon kovettumia ja kynsivaivoja, jää myös hieronnalle aikaa! Lisävartit +5€

 

Ihanan kevyet jalat -hoito     
perusjalkahoidon lisäksi 30 min. vyöhyketerapiakäsittely jaloille     1,5h    75 €
Vaativan jalkahoidon lisäksi 30min. vyöhyketerapiakäsittely jaloille   2h    85 €

 

Osajalkahoito   30 min.     35 €  
Sisältää yksittäisiä hoitotoimenpiteitä, jotka voi olla
kynsien leikkaus/ohennus, sisäänkasvaneen kynnen hoito, känsien poisto, syylän hoito, halkeilevan kantapään hoito, sienikynnen hoito tms.

 

Vyöhyketerapia   50min.      50 €
Vyöhyketerapia on kehon omia voimavaroja tukeva hoito. Painellaan ja hierotaan jalkapohjissa olevia vyöhykkeitä ja akupisteitä.

 

Podofix-kynnen oikaisuhoito     55 €

Sisäänkasvanut kynsi on kivulias vaiva, jota ei enää tarvitse kärsiä. Podofix-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon. Oikaisuhoito perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitetty rautalankajousi. Liuska liimataan kynnelle haluttuun kohtaan ja jousi kiristetään. Kynnen reuna /reunat nousevat ja kipu poistuu muutamassa päivässä, joskus jopa heti. Toimenpide itse on kivuton ja tehokas. Liuskaa vaihdetaan noin viiden viikon välein (tapauskohtaisesti) kunnes saavutetaan haluttu tulos. Ennen Podofix-asennusta kynnen tulee olla kaksi viikkoa ilman lakkaa ja yksi viikko ilman rasvaa. Asiakkaan tulee olla motivoitunut hoitoon,joka kestää jopa puoli vuotta.