rejuvanessence erikoiskasvohoito

Luonnollinen kasvojen kohotus/ rentoutushoito

(Rejuvanessence A.L.T.) Kaunistava ja erittäin rentouttava luonnonmukainen kasvojenkohotusmenetelmä, joka antaa tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suositus sarjahoitona.
Hoitoaineet, kevyttä sidekudoshierontaa, naamio.    1h    65 €        1,15 h  75 €

 

Lisätietoa hoidosta:

 

Luonnonmukainen kasvojenkohotus- ja kehon rentoutusmenetelmä

Kaunistava ja erittäin rentouttava kasvojen kohotus- ja kehon rentoutusmenetelmä, joka antaa tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitoa kutsutaan maailmalla myös veitsettömäksi kauneusleikkaukseksi sekä Angel`s touch – Enkelin kosketushoidoksi.

Rejuvanessence on kevyttä sidekudoshierontaa, miellyttävää ja rentouttavaa. Menetelmä vaikuttaa ihon sidekudokseen lisäten verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Näin iho tulee luonnollisen väriseksi, pehmeäksi ja elastiseksi sekä eloisaksi.

 

Lähes kaikilla on epäsymmetrisyyttä kasvoilla; käytämme kasvojen lihaksia toiselta puolelta enemmän. Rentouttamalla tämän menetelmän avulla kasvojen lihakset tulee kasvon puolikkaista enemmän samannäköiset.

 

Kasvojen ja kaulan alueella on yli 50 lihasta. Jos jossain on lihasmassa kireämmällä, se vetää muita kudoksia suuntaansa.  Kun tiukkaa lihasaluetta rentoutetaan, ilme kevenee. Samoin esimerkiksi tiukkoja ilmeryppyjä kulmien välissä sekä juonteita suun ja silmien ympärillä siloitetaan.

 

Rentoutuneilla kasvoilla on positiivinen vaikutus ympäristöömme eli ihmissuhteisiin, työhön jne. kaikkeen, jonka kanssa olemme tekemisissä. Eloisat ilmeet ja äänen laatu vuorovaikutuksessa toisten kanssa ovat yhtä tärkeitä ja molempiin voi tällä hoidolla vaikuttaa.

Tunteemme vaikuttavat kasvojemme ilmeeseen mutta tämä toimii myös toisin päin eli kasvojemme jännitykset vaikuttavat myös olotilaamme. Tähän hoitoon tulevat ovat totta kai kiinnostuneita näyttämään paremmilta mutta yllättyvät iloisesti siitä, että myös tuntevat olonsa paremmaksi.

Hoito auttaa myös purentaongelmiin – yölliseen hampaiden narskutteluun. Hoidossa käsitellään tarvittaessa myös suun sisäpuolen lihaksia.
Kasvolihasten, niskan ja kaulan rentoutus helpottaa usein migreeniä ja jännityspäänsärkyä. Näin myös nukkuminen on levollisempaa.
Saadaksesi parhaan tuloksen suositellaan koko sarjaa, kuutta eri kokonaisuutta kasvojen, kaulan, päänahan, niskan ja hartioiden alueelta. Sarjahoidossa hoitokertojen väli olisi 1-2 viikkoa. Sen jälkeen ns. ylläpitohoitoja voidaan jatkaa rajoituksetta keskittyen kasvojen ja kaulan ongelma-alueisiin 1-2 kuukauden välein.

Hoito on turvallinen ja käy kaikille ! Sopii erinomaisen hyvin ’kasvo- ja äänityöläisille’: Esiintyjille, opettajille, laulajille…

Rejuvanessence A.L.T. – sidekudoshieronnan vaikutuksia:
Antaa terveen, eloisamman ja rentoutuneemman ilmeen kasvoille
Hidastaa ikääntymisprosessia
Kirkastaa ja kiinteyttää ihoa
Vähentää ryppyjä ja juonteita
Poistaa stressin, ikääntymisen ja huolestumisen jälkiä
Rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja antaa hyvänolon tunteen
Aktivoi lymfakiertoa

 

Menetelmän on kehittänyt Tanskassa asuva amerikkalainen näyttelijä, fysioterapeutti Stanley Rosenberg (www.stanleyrosenberg.com)